СЛЪНЧЕВИТЕ МОМЧЕТА

Нийл Саймън

СЛЪНЧЕВИТЕ МОМЧЕТА
Нийл Саймън
1,30ч
Режисьор: Андрей Калудов
Сценография: Красимир Вълканов
„Това е ролята, в която се влюбих от пръв поглед!“ – казва актьорът Павел Поппандов. А Павел Поппандов е вписал в биографията си десетки роли на сцената, стотици скечове по телевизията и естрадата, главни роли в над 80 филма – „Оркестър без име”, Щурец в ухото”, „Мъжки времена” и много, много други. Може да му се вярва, защото героите в пиесата са двойка комедийни актьори, любимци на публиката, със съдба твърде близка със съдбата на техните изпълнители в спектакъла.

„Комедия от най-висока класа!“ – казва режисьорът-постановчик Андрей Калудов. Той е събрал наистина звезден екип – освен яркото присъствие на Павел Поппандов, публиката ще се убеди колко добре си партнира той с Димитър Варадинов, започнал своята блестяща театрална кариера от разградска сцена. Росица Кехайова е млада изгряваща звезда, а Пьотр Кшемински вече не е нужно да бъде представян – той е много търсен и обичан от театралната ни публика.

Тази звънтяща комедия, която носи не само смях, но и философия, е дело на американския комедиограф Нийл Саймън, и вече половин век не слиза от сцените на Бродуей.

Билетна каса: 10,00 - 13,00часа и 15,00 - 18,00часа